יום שני , 28 אפריל 2025
הגיע זה הרגע
You are here: Home » אוכל בריא » אוכל בריא ודיאטטי » 5 טיפים להכנת פיוצה מושלמת

5 טיפים להכנת פיוצה מושלמת

פיצה, המאכל האיטלקי שהשתלט על כל בית בישראל. ישנם דרכים רבות להכין פיצה כאשר לכל אחד מאיתנו יש את הסוד שלו להכנת פיצה מושלמת אך למרות זאת ישנם מרכיבים שכולם חייבים להוסיף על מנת להביטח פיצה מושלמת.
להלן 5 טיפים שיעזרו לכם להכין את הפיצה המושלמת:

  1. 100% מוצרלה – תופעה רובחת בהכנת פיצות ביתיות, ולאחרונה גם בפיצריות רבות, היא שהפיצה מצופה בגבינה צהובה רגילה. אל תטעו, ניתן להכין פיצה מגבינה צהובה רגילה אך על מנת שהפיצה תצא טעימה בטירוף מומלץ להשתמש במוצרלה. גבינת המוצרלה נותנת מרקם מדהים לפיצה, היא עשירה בטעמים ייחודיים המתערבבים עם הבצק והרוטב בזמן האפיה והכי חשוב היא עושה את הפיצה אחידה ומבטיחה שהפיצה לא תתפרק.
  2. עגבניות 100% – על מנת להגיע לרוטב טעים מומלץ להשתמש בעגניות טריות, לא להשתמש בכלל ברסק או ברוטב עגבניות מקופסת שימורים. הכנת רוטב עם עגבניות טריות הוא תהליך פשוו, בו נדרש לרסק עגבניות, להוסיף תבלינים לפי הטעם ולהביא לרתיחה.
  3. תוספות לבצק – אחד הדברים שהכי יעזרו לכם להכין פיצה מדהימה הוא הבצק אך לא מדובר בבצק רגיל אלא בצק עם תוספות בתוכו. כן, ניתן להכין את הבצק באופן רגיל לחלוטין ופשוט להוסיף לתוכו תוספות כגון שום, בצל, עשבי טיבול, גבינה צהובה וכדומה. תוספות בתוך הבצק יהפכו את הפיצה שלכם לייחודית עם טעמים בלתי נשכחים.
  4. שילוב של חריף – זה נכון שלא כולם אוהבים חריף ויש אנשים שלא מצליחים לעמוד בפני החריפות אך אותם אנשים שכן אוהבים חלריף יאהבו את הסעיף הזה. שילוב של חריף על הפיצה עושה פלאים בטעם הפיצה. את החריף ניתן להוסיף בדרך המסורתית, לפזר חריף מעל הפיצה לאחר שהיא מוכנה או שניתן להשתמש בדרכים ייחודיות יותר כגון שילוב החריף בתוף הבצק, שילוב החריף מתחת לגבינה ובזמן האפיה והכי טעים הוא שילוב החריף בתוך רוטב הפיצה.
  5. תוספות תוספות ועוד תוספות – אין ספק שהדבר שעושה את הפיצה יותר טעימה הם התוספות שמוסיפים מעל. קשה להמליץ על תוספת אחד בעיקר בזכות העובדה שכל אחד מאיתנו מעדיף תוספת אחרת. בין התוספות המובילות בפיצה ניתן למצוא תוספות של תירס, שום, זיתים, פיטריות ולחובבי ה"לא כשר" תוספת של סלמי. אחד היתרונות הבולטים ביותר בתוספות על פיצה הוא שתוספות יכולות להציל פיצה שלא יצאה טוב והטעם שלה לא מרהיב.

לסיכום

לכל אחד יש מתכון מנצח להכנת פיצה, המרכיבים הבסיסיים של הפיצה חייבים להיות איכותיים, טריים ומשובחים על מנת להבטיח פיצה בטעם מפתיע. אלו הרוצים לעשות פיצה שלא יפסיקו לדבר עליה יצטרכו להוסיף תוספות ולהיות יצירתיים.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>