כשאנחנו עורכים אירוע, בין אם עסקי ובין אם פרטי, בין אם בקנה מידה מצומצם ובין אם כזה שיגיעו אליו אורחים רבים, אנחנו תמיד מקדישים תשומת לב רבה לנושא הקולינרי. כל אורח בכל אירוע מצפה לחוויה נעימה גם בהיבט זה, וכדי לספק את הציפייה חשוב לבחור נכון. אחת האופציות שכדאי להכיר היא מגשי אירוח – אם תרצו, קייטרינג בלי קייטרינג, כלומר אוכל איכותי שיוצר על-ידי אנשי מקצוע מנוסים ומיומנים מבלי שאנחנו נצטרך לטרוח במשך ימים רבים, אבל בלי הגשה ומלצרים, כך שהעלויות נמוכות יותר.
מה זה מגש אירוח?
מגש אירוח כשמו כן הוא – מגש שעליו שלל מטעמים אידיאליים לאירוח המשפחה, חברים, קולגות, כנס עסקי או אירוע מכל סוג שהוא. מגשי אירוח מאפשרים לנו לשלם עבור אוכל מצוין ורק עליו, ללא תשלום עבור מלצרים, שירות וכו', כך שלצד החגיגה הקולינרית אנחנו נהנים גם מחיסכון כספי משמעותי ויכולים להפנות משאבים יקרים למרכיבים אחרים של האירוע.
מגוון טעמים
מגשי אירוח הם קודם כל חגיגה של טעמים ומציעים לנו מבחר רחב מאוד של אפשרויות, כולן צבעוניות, שובות לב, משמחות וכמובן טעימות. המטעמים המתאימים ביותר למגשי האירוח הם אנטיפסטי (מאכל שמטבעו כולו צבע, טעם ובריאות), גבינות איכות, סושי (עם דגים או צמחוני, לבחירתכם), ירקות טריים ורעננים בכל הצבעים, קישים אישיים, לחמים שמפיצים ריח משכר, פירות ועוד.
מגשי אירוח בהתאמה אישית
עוד יתרון של מגשי אירוח הוא שניתן ליצור תפריט בהתאמה אישית מדויקת לאופי האירוע, למספר האורחים בו, להעדפות של עורכי האירוע, לעונת השנה ולכל פרמטר משפיע אחר. אופציה זו כאמור גם חסכונית מבחינת העלות, כך שההתאמה האופטימלית היא גם למסגרת התקציב. הגמישות הרבה באה לידי ביטוי בעיקר בהבטחת אופציות רבות לכל סוגי הקהל – צמחונים, טבעונים, רגישים לגלוטן, רגישים ללקטוז, שומרי משקל, שומרי כשרות ועוד.
גם מעדן לחך וגם יפה לעין
סיבה טובה נוספת לבחור באופציה של מגשי האירוח היא שהם לא מעניקים לנו "רק" מגוון רחב של מטעמים טעימים להפליא, אלא מהווים גם אלמנט מרהיב עין ושובה לב ובכך משדרגים גם את הפן האסתטי של האירוע, לצד הבטחת נחת קולינרית מרבית.